Meer info

Geluk-zit-hem-in-de-kleine-dingen workshop

In deze workshop van 1,5 uur leer je weer AAN te gaan. Door middel van theatrale opdrachten werken we aan plezier, bewustzijn, durf, creativiteit en aan teambuilding. Het enige wat je nodig hebt is openminded te zijn, de workshop doet de rest. Na de workshop loop je geïnspireerd om op zoek te gaan naar geluk weer de deur uit.

Ja, leuk!
Verwonderleerlijn
theater basisonderwijs

Wil je je leerlingen meer meegeven?

Wil je je leerlingen meegeven om nieuwsgierig te zijn, te ontdekken, creatief bezig te zijn en te verwonderen? Alles wat ze in de huidige toekomst zo hard nodig hebben, er wordt tegenwoordig niet meer verwacht van je dat je alleen maar doet wat er gevraagd wordt. Een eigen kijk op de wereld, creativiteit en je intuitie durven volgen zijn zaken waar je wel verder mee komt.

Verwonderkar

De verwonderkar, speciaal ontwikkeld voor 'Het Palet' te Rucphen, zorgt voor meer verwondering op school. Middels deze kast, die uit allemaal laadjes bestaat waarin zich allemaal werelden afspelen en de 50 opdrachten die erbij horen werk je met de leerlingen aan verwondering en creativiteit. De basis hiervoor is theater, aangevuld met kunst en gedichten.

Meer info?
Boek nu