Info

Sinds ik verhuisd ben van Utrecht naar Roosendaal ( December 2018) ben ik bezig met zelfontwikkeling, ik lees veel boeken over geluk en ik probeer dit ook toe te passen. Veel dingen deed ik al, zoals mijn hart volgen. Toen ik op de open dag voor theaterdocent in Utrecht rondliep voelde ik mijn hart in mijn keel bonzen, dit was wat ik wilde. 

Natuurlijk had ik me tegen kunnen laten houden door angsten ( zoals je misschien vaker hoort : kun je daar je brood wel mee verdienen? ), gelukkig ben ik dát gaan doen waar mijn hart van ging dansen. 

In het kader van dat doen waar je hart van gaat dansen bied ik 3 dingen aan. 
 

Namelijk een workshop voor docenten of mensen in de zorg over hoe belangrijk geluk is en waar je dat dan in hemelsnaam zou kunnen vinden ;). Inspirerend voor tijdens de jaarlijkse studiedag.

Ik kan samen met jou en je collega's een leerlijn opzetten die past bij de school en de leerlingen en waardoor zij verwonderd worden en hun nieuwsgierigheid wordt geprikkeld... 

Ik heb samen met een aantal mooie mensen de verwonderkar ontwikkeld, voor meer verwondering in de klas. Inclusief  50 + opdrachten om meer te verwonderen/ creatiever te worden...